Jeroen Meus maakt stoofvlees met frieten klaar aan de start van Kuurne-Brussel-Kuurne

23/02/15 om 11:29 - Bijgewerkt om 11:29

Bron: Kw

Wie zin heeft in stoofvlees met frieten, bereid door televisiekok en topchef Jeroen Meus, moet op zondag 1 maart naar de start van Kuurne-Brussel-Kuurne.

Om de duizendse aflevering van Dagelijkse Kost te vieren, liet televisiekok Jeroen Meus zijn kijkers hun 'Vlaamse Klassieker' kiezen...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden