Jeroen Meus maakt stoofvlees met frieten klaar aan de start van Kuurne-Brussel-Kuurne

23/02/15 om 11:29 - Bijgewerkt om 11:29

Bron: Kw

Wie zin heeft in stoofvlees met frieten, bereid door televisiekok en topchef Jeroen Meus, moet op zondag 1 maart naar de start van Kuurne-Brussel-Kuurne.

Om de duizendse aflevering van Dagelijkse Kost te vieren, liet televisiekok Jeroen Meus zijn kijkers hun 'Vlaamse Klassieker' kiezen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!