Jelle vraagt vriendin Siska voor de 2e keer ten huwelijk… in bijzijn van De Romeo’s

Redactie KW

Siska Mattan is grote fan van het populaire trio, ze stond dan ook perplex.

I

In 2014 vroeg Jelle Verschaeve uit Lendelede – na het lopen van een marathon – zijn vriendin Siska Mattan ten huwelijk. Eén jaar lang had Jelle daar spijt van, want lopen en voetballen spreken hem aan, maar zijn niet de hobby van zijn partner Siska, die gek is van de muziek van De Romeo’s. Jelle wilde het daarom nog eens overdoen.

Via contacten kwam hij bij het management van De Romeo’s terecht en die vonden zijn verhaal leuk om op te nemen in hun nieuw album ‘Op stap’, dat op woensdagavond 4 maart werd voorgesteld in Utopolis in Turnhout. Eén dag later was het zover. Op donderdagavond 5 maart verzamelden Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen op het Dorpsplein van Lendelede, waarna ze aanbelden aan de woning van Jelle en Siska in Lendelede.

Jelle vraagt vriendin Siska voor de 2e keer ten huwelijk... in bijzijn van De Romeo's


Eerst kon Siska niets meer uitbrengen toen De Romeo’s daar in haar living stonden. En dan gebeurde het. Jelle zakte door de knieën en vroeg zijn lieve partner voor een tweede keer ten huwelijk in het bijzijn van haar idolen én de kinderen Elodie en Mats. Een onvergetelijk moment!

We laten jullie raden wat haar antwoord was.

(PADI – foto’s FODI)