Jarige Trees krijgt bloemen en kussen van Nederlands duo Nick & Simon

Redactie KW

In Ingelmunster hield het Nederlandse duo Nick & Simon halt om voor een select publiek hun nieuw album Open voor te stellen.

Twee weken geleden brachten ze deze cd uit in Nederland. In één week tijd kwamen ze in de Top 100 van niets op nummer één binnen. Vlaanderen volgt, want vorige week stonden ze – één week na de release in Vlaanderen – op de achtste plaats, terwijl de promocampagne voor hun nieuw album nog volop moest starten.

Het duo onderging een muzikale evolutie, waarbij ze duidelijk kiezen voor heel toegankelijke, frisse, herkenbare Nederlandstalige popsongs. In 2016 komen ze één keer optreden in onze provincie, namelijk op vrijdag 20 mei in Kursaal Oostende. Nick & Simon vertelden in Ingelmunster enthousiast over hun nieuw album. En ze hadden nog extra zoenen mee, want één van de aanwezigen Trees Lapeere was precies op woensdag 30 september jarig.

Jarige Trees krijgt bloemen en kussen van Nederlands duo Nick & Simon

Ze kreeg niet enkel een mooie ruiker bloemen en ook enkele klinkende zoenen van het muzikale duo, maar ze mocht ook als cadeau de nieuwe cd in ontvangst nemen. Na deze verrassing mochten alle aanwezigen ook op de foto met Nick & Simon.

(PADI – Foto’s FODI)