Isis uit Meulebeke duikt op in Vermist

Redactie KW

Woensdagavond kan je de 5-jarige Isis Lemey aan het werk zien in Vermist op VIER.

Isis is ingeschreven bij een Brussels castingbureau en mag af en toe een figurantenrol in een tv-serie of reclamespot doen. Ze was eerder al te zien in een aflevering van Aspe en in een reclamefilmpje voor een kinderschoenenmerk. Vanavond speelt Isis de rol van Elly, de dochter van Werner Desmedt en Ann Miller in Vermist. Het is haar grootste opdracht tot dusver.

Applaus van de acteurs

“We zijn voor de casting naar Gent getrokken en daar voelde Isis zich meteen op haar gemak tussen al die acteurs. We moesten via regisseur Jan Verheyen passeren. Hij was meteen gecharmeerd door haar. Kinderen zijn niet makkelijk om mee te werken, maar Isis maakt er geen probleem van om haar zinnen een paar keer te oefenen. Ze is niet bang van de camera”, zegt mama Cindy De Clercq.

Isis is te zien in vier scènes. Ze speelt de dochter van Werner Desmedt en Ann Miller. “Op het eind van de opnames kreeg ze spontaan applaus van de acteurs. Vooraf mocht ze in de schminkstoel zitten naast actrice Joke Devynck”, aldus nog een fiere mama woensdag in Het Laatste Nieuws.

(MF)

Vermist, woensdag om 21.05 uur op VIER