Inderdaad, ik zie wel

11/03/11 om 08:45 - Bijgewerkt om 08:45

Bron: Kw

Die van VT4 lijken geen programma meer te kunnen maken zónder Peter Van Asbroeck en ik ben er nog niet uit of ik dat nu erg moet vinden of niet. Zijn commentaar brengt het nieuwe seizoen van 'Komen eten' op smaak, maar de gesprekjes die hij met de kandidaten voert in het nieuwe spelprogramma 'Zie je wel', lopen over van knulligheid : over hun job, over de zenuwen die ze wel of niet hebben (wel dus)... En dan ga ik mij plots ook storen aan 's mans gedraai met de ogen, als er weer een gevatte opmerking zit aan te komen.

'Zie je wel' moet het eerste tv-programma in Vlaanderen zijn dat zich in het duister afspeelt. Dat leest u goed : in het pikkedonker - en zo heb ik nog synoniemen horen gebruiken maandag. Behalve dat apedonker (een al iets minder A.N.-gezind synoniem) was er voor de rest weinig vernieuwend aan. En toch goed gelachen, tranen met tuiten zelfs, ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!