IN BEELD Zo poseert steenrijk West-Vlaams koppel voor 'The Sky is the Limit'

21/01/16 om 16:07 - Bijgewerkt om 16:16

Philip Cracco en Aïsha Van Zele mogen straks mee het mooie weer maken in het nieuwe seizoen van 'The Sky is the Limit' op Vier. De persbeelden die vandaag werden vrijgegeven, mogen er alvast zijn.

Hij groeide op in een Roeselaarse volksbuurt, maar woont nu in een prachtige villa in het Brugse, waar hij dagelijks zijn baantjes trekt in het verwarmde buitenzwembad. Maar een parvenu is ondernemer Philip Cracco niet. Hij begon in 1995 met een zakenpartner het uitzendkantoor Accent, dat hij verkocht in 2014. Hij participeert in verschillende ondernemingen en verwierf recent ook juwelen- en horlogebedrijf Montebi, met Rodania als bekendste merk. Vanaf februari 2016 is hij te zien in het Vier-programma 'The Sky is The Limit'.

Dat programma op Vier biedt een exclusieve blik achter de voordeur van succesvolle landgenoten. Daarvoor klopt reportagemaker Peter Boeckx opnieuw aan bij Jan Kriekels en zijn Kirsten, bij zwembadkoning Willy Naessens, bij Tom en Danielle en bij Michel. Maar dit seizoen dus ook bij Philip Cracco, de 'Vlaamse Wolf of Wall Street', bij de dj-meisjes van 2Empress, bij landschapsarchitecte Veerle Smet en bij Marie-Anne De Nil, de trotse eigenares van een vleesverwerkingsbedrijf.

(FJA - Foto's Vier/De Beeldfabriek)