IN BEELD Meer dan 50 West-Vlamingen in nieuwe clip K3

11/10/16 om 21:10 - Bijgewerkt om 21:08

Nets anders dan witte kledij bij de ruim 350 figuranten die present waren voor de clipopname van K3 in de Golfclub Witbos in Noordwijk. Ook 56 West-Vlamingen maakten de verre verplaatsing om in de nieuwe K3-clip mee te spelen.

De figuranten waren allemaal in het wit gekleed en vormden een boot als decor. K3 stond boven op 'het schip' om hun nieuw nummer 'Love Boat Baby' te brengen. Klaasje, Hanne en Marthe hadden het best naar hun zin, hoewel het een heel zware dag was. Het inblikken van één clipje duurde immers uren. Omstreeks 19 uur was men nog bezig om de juiste beelden te schieten voor deze clip, waarin alle figuranten centraal staan. Van onze provincie spraken we mensen uit Ledegem, Deerlijk, Kortrijk, Ingelmunster, Lombardsijde, Diksmuide, enz.

"Ik doe mee voor mijn dochtertje die zo'n grote fan is", zegt mama Machteld Vaneecke uit Diksmuide. Sinds het begin van K3 - zelfs het vorige drietal - is Emmely Hosten uit Lombardsijde al fan. Hermine Denecker uit Ledegem en Leen Minne uit Wevelgem hadden het eveneens naar hun zin. "Leuk om eens zoiets mee te maken", glimlachten ze. "Ik ben al jaren een superfan. Hier mag ik toch niet ontbreken", glunderde ook Bento Carlier uit Kortrijk.

(PADI - foto's FODI)

Lees meer over: