IN BEELD Dit pril West-Vlaams koppeltje hoopt verleidingen van Temptation Island te kunnen overleven

20/01/16 om 19:15 - Bijgewerkt om 19:35

Het veelbesproken datingprogramma Temptation Island keert terug op de buis, en wel vanaf 3 februari elke woensdag om 21 uur bij VIJF.

Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de tien knappe vrijgezellen.

Bij de vier koppels ook een duo uit West-Vlaanderen. Louise Coffyn (22), afkomstig uit Ieper en Marvin Ndiribe (22) uit Sint-Kruis Brugge zijn bij de start van de opnames zeven maanden bij elkaar en dolverliefd. Beide hebben geen gebrek aan aandacht, maar zeggen geen oog te hebben voor anderen. Of hun prille relatie stand zal weten te houden en weerstaat aan alle vleselijke verlokkingen, weten we binnen hier en enkele weken.

(FJA)