Illusionist uit Brugge ontmoet collega's in Parijs

30/11/16 om 19:43 - Bijgewerkt om 19:42

Aaron Crow mocht poseren bij The Illusionists in het Follies Bergère Theater in Parijs, in 2017 mag hij samen met hen op het podium.

Illusionist uit Brugge ontmoet collega's in Parijs

Aaron (vierde van rechts) tussen de zeven wereldbekende collega's-illusionisten. © (Foto FODI)

Vanaf 17 februari staan zeven wereldbekende illusionisten, elk absolute top in hun genre, op het podium van Stadsschouwburg Antwerpen en Capitol Gent. In Follies Bergère mocht West-Vlaming Aaron Crow op het podium plaatsnemen tussen meester-goochelaar Luis De Matos, scherpschutter Ben Blaque, misleider James More, ontsnappingskoning Krendl, vingervlugge Yu Ho-Jin, ongrijpbare Enzo én de meester van het ongewone: Raymond Crowe.

Voor de Belgische voorstellingen zal Aaron Crow deze zeven illusionisten vervoegen. Zijn unieke routines en adembenemend kunstenaarschap wordt geprezen door producenten van over de hele wereld. Aaron is een absoluut talent in het genereren van aandacht en publiek verbazen op een manier die weinig artiesten hem kunnen nadoen. Hij was al te zien op Broadway en in de West End in Londen en was net terug van heel wat optredens in Maleisië.

"Ooit deed ik mee aan playbackwedstrijden en via een goochelschool in Kortrijk kwam ik in deze wereld terecht", vertelt Aaron, die voor zijn prestaties al verschillende hooggewaardeerde awards ontving. In Antwerpen en Gent brengt Aaron een nieuwe levensgevaarlijke stunt, die in de loop der tijden al aan twaalf mensen het leven heeft gekost. Hopelijk wordt de naam van deze stunt-kunstenaar niet aan deze lijst toegevoegd. "Wat ik doe is dus niet zonder gevaar. Het is uiterste concentratie", besluit hij.

(PADI)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!