Ibiza@The Beach moet heimwee naar Nostalgie Beach doen vergeten in Bredene

Redactie KW

Pat Krimson van 2Fabiola zal instaan voor de organisatie van het festival, dat op 15 augustus in de plaats komt van Nostalgie Beach. Dat is naar Middelkerke verhuisd.

Op 15 augustus, twee dagen na het Afro C Festival, wordt Bredene ondergedompeld in de sfeer van het hippe Ibiza, op het festivalterrein naast het MEC Staf Versluys. “Pat Krimson, die zelf 10 jaar op het eiland woonde en werkte, brengt met Ibiza@The Beach het magische van het eiland naar onze badplaats”, belooft toerismeschepen Eddy Gryson, die erop gebrand was een waardige vervanger voor Nostalgie Beach te vinden. Zoals bekend beslisten de organisatoren van dat laatste festival begin dit jaar tot een verhuis naar Middelkerke. Tot groot ongenoegen van het Bredens gemeentebestuur, dat de voorbije twee jaar zwaar had ingezet op het festival.

Happy music for happy people, dat wordt zo’n beetje onze slogan”, belooft Pat Krimson, die zijn schouders onder het nieuwe initiatief zet. Het festival moet vanop drie podia kwalitatieve house, club, groove en electro tunes op het Bredense publiek loslaten. “Internationale top-dj’s als Junior Jack (Italië), Finnebassen (Finland) en Sam Divine van het prestigieuze Uk Defectedlabel, legende Bruno from Ibiza en Johan Gielen (Nederland) prijken op de affiche naast enkele legendarische Belgische toppers als Praga Khan, Buscemi, Yves Deruyter, Sven Lanvin en Ghost.” Ook Pat Krimson zelf maakt zijn opwachting met 2Fabiola. Ze zullen er een exclusieve Twenty Year Celebration Show neerzetten. “Als kers op de Ibiza-taart presenteert Club Bocca Destelbergen ‘Insomnia Nights’, een smaakmaker en publiekslieveling op topfestivals.”

(MM – Foto MM)