Hollandse en Vlaamse sterrenparade op fanbal voor Hans Hanssens

Hans Hanssens. © Joke Couvreur
Redactie KW

Zanger Hans Hanssens organiseert op zaterdag 26 september zijn fanbal in zaal Blommenhof. Het wordt volgens Hans een Hollandse en Vlaamse sterrenparade. Absolute trekpleister is de Nederlandse ster Frans Duijts. Hij geeft in het Blommenhof dit jaar zijn enige Vlaamse concert.

“Frans Duijts startte zijn carrière als André Hazes imitator”, legt Hans uit, “Hij is bij ons vooral gekend van zijn hit Jij denkt maar dat jij alles mag van mij. Andere gekende nummers zijn Lieveling en In ons café.”

Enig concert

“Het optreden op mijn fanbal is het enige concert dat Frans dit jaar in Vlaanderen geeft. Frans is ook gekend als presentator van Sterren. nl op de Nederlandse televisie. Hij verving ook tijdelijk Jan Smit als presentator van het TV-programma ‘Muziekfeest op het Plein’.”

“De overbekende Jettie Pallettie en Johan Veugelers, ooit de helft van het accordeonduo The Sunsets, zijn de overige Nederlandse trekpleisters”, gaat Hans verder<; "Van Belgische zijde zijn onder andere Eveline Cannoot en Herbert Verhaeghe te gast. Naast hun zangcarrière zijn zowel Herbert als Eveline ook presentator op Ment TV. Andere bekende naam is die van Phil Kevin."

Daarnaast treden ook Salim Seghers, Danny Brendo, Geert, Zangeres Martine, Chris Reilhof en Lisa Leman op in het Blommenhof. Uiteraard verzorgt ook Hans er een optreden. “Mijn fanbal is aan de 29ste editie toe”, weet Hans. “Ter gelegenheid van het 30ste fanbal plan ik volgend jaar iets speciaals. Wat dat zal worden, weet ik evenwel nog niet.”

Verjaardagsshow

Het 29ste fanbal van Hans Hanssens vindt op zaterdag 26 september plaats in zaal Blommenhof aan het Guido Gezelleplein 12. De deuren gaan om 16 uur open, de optredens starten stipt om 18 uur. Kaarten kosten 20 euro aan de deur en 17 euro in voorverkoop. Kinderen tot 12 jaar komen er gratis in. Meer info en kaarten via 051 56 69 94 of 0475 20 95 07. Hans organiseert op zondag 22 november op dezelfde locatie zijn verjaardagsshow. Daarop zijn onder andere De Pitaboys te gast.

(BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier