Het Zesde Metaal trakteert trouwe fans op voorproefje

07/11/16 om 21:44 - Bijgewerkt om 21:41

'Calais', de nieuwe plaat van de band, verschijnt officieel pas op 11 november. Enkele early birds kregen maandagavond echter een niet te versmaden voorkeursbehandeling.

Het Zesde Metaal trakteert trouwe fans op voorproefje

Geheime locatie onthuld © PJ

Vier dagen voor de eigenlijke release op Wapenstilstand namen Wannes Cappelle en de zijnen in zaal Lux in Gent de muzikale wapens ter hand. De locatie werd tot op het laatst angstvallig geheim gehouden, maar is voor de band zelf geen onbekend terrein. Platenfirma Unday Records heeft er haar depot, vlak onder de zaal waar maandagavond 400 gelukkigen samentroepten. Allemaal fans die de plaat op voorhand bestelden. In ruil kregen ze dit verrassingsconcert, en een exclusieve rode vinyl als collector's item.

(SCL, Foto PJ)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit