Het Razor Reel Flanders Film Festival verhuist naar het Sint-Lodewijkscollege in Brugge

13/07/17 om 14:20 - Bijgewerkt om 14:19

Van donderdag 26 t.e.m. dinsdag 31 oktober 2017 vindt de tiende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival plaats. Tijdens deze jubileumeditie zal het Razor Reel Flanders Film Festival gedurende 6 dagen een kwalitatieve en gevarieerde selectie van de beste nationale en internationale genre films (fantasy, thrillers, actiefilms, komedies, animatiefilms, horrorfilms,...) presenteren.

Het Razor Reel Flanders Film Festival verhuist naar het Sint-Lodewijkscollege in Brugge

Omdat Razor Reel de komende jaren wil blijven groeien en de bezoekers een optimale festivalbeleving wil bezorgen, verhuist het Razor Reel Flanders Film Festival dit jaar van de Cinema Liberty naar het Sint-Lodewijkscollege. Het moderne auditorium, met uitstekende akoestiek en comfortabele zitplaatsen, zal dienst doen als grote filmzaal met plaats voor 380 bezoekers. Een tweede kleinere zaal zal het decor zijn voor alternatieve filmvertoningen, kortfilmvertoningen, lezingen, en masterclasses. Tevens beschikt de nieuwe uitvalsbasis over een mooie ontmoetingsruimte met plaats voor een festivalbar en restaurant. Bovendien is de nieuwe locatie vlakbij het station van Brugge met zijn ruime parking. De perfecte locatie om 10 jaar fantastische film te Brugge te vieren.

De definitieve programmatie wordt bekend gemaakt begin oktober.

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Om de tiende editie van het Razor Reel Flanders Film Festival tot een goed einde te brengen, rekent het Razor Reel Flanders Film Festival op de steun van tientallen vrijwilligers. Met functies als zaalmedewerker, promoteam, catering, bar, onthaal, opbouw-en afbraakmedewerker,...biedt Razor Reel voor elk wat wils. Ben je geïnteresseerd om samen met de Razor Reel organisatie mee te helpen om een fantastische tiende van het Razor Reel Flanders Film Festival te organiseren? Bezorg dan jouw gegevens aan onze coördinator voor de vrijwilligers: Nick Vermeulen (nick@razorreel.be).

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!