Het is gelukt: Dries en Guus winnen Mijn Pop-Uprestaurant!

© Mijn Pop-uprestaurant !
Redactie KW

De West-Vlaamse Dries heeft samen met zijn beste vriend Guus de finale gewonnen van Mijn Pop-Uprestaurant én 100.000 euro.

Na maanden hard werken en spanning viel het doek over Mijn Pop-Uprestaurant. Dries, afkomstig uit Geluwe, had samen met zijn beste vriend Guus een hele weg afgelegd. Na een woelige start hadden de twee helemaal hun draai gevonden met hun aspergerestaurant. Hun bezoekers hadden ze meteen mee en langzamerhand konden ze de jury en kijkend Vlaanderen overtuigen. Hun tegenstanders, Ket! in Brussel, reden dan eerder een vlekkeloos parcours en konden als eerste een ticket naar de finale bemachtigen. Asparaguus moest alle zeilen bij zetten, want ze kwamen uit tegen een andere publiekslieveling.

Maar de afgelopen dagen hebben Dries en Guus flink wat campagne gevoerd. Dries slaagde er zelfs in om Wim Opbrouck en Wouter Deprez voor zijn kar te spannen. Met succes dus, want de twee boezemvrienden krijgen nu 100.000 euro op hun rekening gestort. Van meet af aan hadden ze al gezegd dat ze heel graag iets verder zouden doen in de horeca en dat lijkt nu werkelijkheid te gaan worden. Maar eerst wordt er nog een stevig feestje gebouwd in Hasselt.

Meer in Krant van West-Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier