Het bewijs: Bart Vanneste kreeg wel degelijk zijn truitjeswissel met Ihsane

10/11/16 om 14:55 - Bijgewerkt om 14:52

Bart Vanneste aka Freddy De Vadder verloor gisteravond op Vier de finale van De Slimste Mens tegen rivale Ihsane Chioua Lekhli van Ter Zake. Maar wat televisiekijkend Vlaanderen niét te zien kreeg, was de truitjeswissel, die als een running gag doorheen de aflevering ging.

Het bewijs: Bart Vanneste kreeg wel degelijk zijn truitjeswissel met Ihsane

Bart Vanneste daagde in de show op in een t-shirt van Idiots, 'een band van één van mijn beste vrienden', zei hij. Da's Luc Dufourmont trouwens, de potige kerel die ook deel uitmaakte van 'de Bende van de Rosten' in Bevergem. Erik Van Looy vond het een ietwat vreemde keuze voor een deelname aan een spelprogramma dat op zoek gaat naar de slimste mens. 'Het is dan ook om nadien truitjes te kunnen wisselen met de verliezer', grapte Bart.

Uiteindelijk miste hij op een haar na de overwinning - niet alleen werd zijn 'hespeworst' onterecht niet goedgekeurd tijdens de fotoronde, ook had hij als Clubsupporter gek genoeg voorzitter Bart Verhaeghe niet opgemerkt in zijn filmpje - en belandde hij op de stoel voor een zinderende finale tegen Ihsane. Of hij het zag zitten, wilde Van Looy weten. 'Ik heb alvast de beste gekozen om straks truitjes mee te wisselen', knipoogde de comedian.

En zo geschiedde blijkbaar, weliswaar in de coulissen. De presentatrice van Ter Zake ging nadien op de foto met de West-Vlaamse comedian. Zij in het intussen beroemde shirt van Idiots, hij in haar kleedje, mét daaronder wel nog zijn zwarte sokken...

(FJA - Foto Facebook/Freddy De Vadder)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!