Heelal invites Hiphop Night in Tielt

© (Foto WM)
Redactie KW

Na tien geslaagde edities van de Melkrock Rally wil vzw Heelal dat tevens de organisator is achter het zomerfestival Melkrock vanaf nu jaarlijks een avond met clubconcerten organiseren.

Dat men bij Heelal een neus heeft voor nieuwe trends en talent bewijst de constante in de voortreffelijke line-up van het Melkrock festival. Jaar na jaar slaagt men er in om enkele groepen te programmeren die of net een doorbraak maakten of kort na het festival prominent terug te vinden zijn in de playlists van diverse radiozenders.

Het gevoel dat er een beetje slijtage begon te komen op het rock-rally recept deed de organisatie rondkijken naar iets nieuws, iets totaal anders. Ondanks dat vzw Heelal bij het grote publiek vooral gekend is voor gitaren en rock & roll viel de keuze op Hip Hop. De muziekstijl leeft momenteel echt op, de mensen op de affiche komen ook allemaal uit de talentenwedstrijd “De Nieuwe Lichting” van Studio Brussel. “Met de deze clubconcerten wil we gewoon iets fris en nieuws brengen, waarbij men tijdens en achteraf nog stevig verder kan dansen”, weet voorzitster Frauke Verstraete te vertellen.

Tevens verzekert ze ons dat voor het Melkrock festival men dezelfde vibes en stijl blijft hanteren zoals we die uit het verleden kennen, in die zin staan de “Heelal Invites…” avonden dus volledig los van het zomerfestival.

(WM – Foto WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier