Guido Belcanto sluit geslaagde editie van Moods! af

Redactie KW

Donderdagavond is de tweede editie van Moods! Brugge afgesloten met een concert van de Vlaamse rock ‘n’ roll chansonnier Guido Belcanto.

De setting – het binnenplein van het Belfort- leende zich uitstekend voor een zomerse avond gedrenkt in liedjes over gebroken harten, verloren liefdes en hunkering naar romantiek. Voor een uitverkochte locatie bewees de eigenzinnige zanger zijn eigen koers, wars van alle modes en trends, stroomopwaarts en zonder compromissen, te blijven varen. De organisatie van Moods! blikt tevreden terug op deze tweede uitgave met op de openingsavond al meteen een uitschieter met de Nederlandse Rosbeef en Filip Kowlier. Wat volgde waren nog zeven concertavonden waarbij het verse stadsfestival de bezoeker liet kennismaken met een brede selectie aan relevante geluiden.

Vrijdag staat Benenwerk nog op het programma en dat op diverse locaties in de Brugse binnenstad. Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen vanaf 18.30 uur opnieuw op dansinitiatie: salsa, dancehall, breakdance, swing, boogie, musette, jive, folk dance, charleston, tango

(MDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier