Guga Baúl mag de studenten in Gent opwarmen voor het nieuwe academiejaar

Redactie KW

Op het studentenfestival Student Kick-Off in Gent zullen onder meer De Ketnetband, Radio Guga (met stemmenimitator Guga Baul) en Gers Pardoel aantreden.

Dat maakte de organisatie vrijdag bekend. Het festival, dat al aan zijn twaalfde editie toe is, vindt plaats op 27 september op het Sint-Pietersplein in Gent.

De Ketnetband geeft de aftrap op het welkomstfestival voor en door studenten in Gent. Voorts treden ook de winnaars van de Student Rock Rally op: de bands Morphine Milkshake en Raman. Stemmenimitator Guga Baul komt eveneens op de mainstage met Radio Guga. Voorts staat ook Freaky Age in de line-up.

Headliner is de Nederlander Gers Pardoel, die in het tv-programma “Liefde voor Muziek” was te zien. De Gentse dj Sam De Bruyne brengt ook nog een special guest mee. Wie dat is, wordt later bekendgemaakt. DJ Rakka sluit het Gentse studentenwelkomstfestival af.

Op Student Kick-Off is net als vorig jaar een rugzakkenverbod van kracht. “Rugzakken groter dan een A4-blad worden geweigerd aan de ingang”, aldus de organisatie. Wel zijn betalende lockers voorzien in de Sint-Amandsstraat.

Sinds 2011 bedraagt de inkom voor Student Kick-Off 1 euro, geld dat naar zes goede doelen gaat. “Wij willen hiermee kinderen en jongeren steunen die het moeilijker hebben dan wij. De goede doelen focussen zich vooral op onderwijs of ondersteuning van jongeren”, klinkt het nog.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier