Guga Baúl en Annelien Coorevits op de schoolbanken

(Foto VRT) © (Foto VRT)
Redactie KW

In De Klas van Frieda vormt Guga Baúl een team met Bartel Van Riet. Vaklerares Annelien Coorevits komt datingtips geven.

Twee weken geleden was Liesa Naert nog te gast in De Klas van Frieda of vandaag mogen er opnieuw West-Vlaamse leerlingen terug naar de schoolbanken gaan. Guga Baúl vormt een team met Bartel Van Riet en neemt het op tegen Sam Gooris en Chris Van Espen. De link hoeven we niet ver te zoeken. In het VTM-programma Tegen De Sterren Op, waar bekende mensen geparodieerd worden, deed Guga al een impressie -compleet met ontbloot bovenlijf van Bartel. Chris Van Espen kroop daar ook al in de huid van Sam Gooris. Vorig jaar was Van Espen nog te gast in De Laatste Groet op Eén, waarbij Sam Gooris in de bloemetjes werd gezet.

Elke week komt ook een vakleraar of vaklerares langs, die wat uitleg geeft rond een bepaald thema waar hij of zij vaak rond werkt en waar dan ook een vraag uit gepuurd wordt. Deze week is dat de knappe Annelien Coorevits. Zij leert Guga en co hoe de ideale date verloopt. Coorevits mag zich een specialist ter zake noemen. Eind vorig jaar bracht ze immers een boek uit met allemaal datingtips, met een pak to do en don’ts. Het boek van de voormalige Miss België was een succes.

Bartel Van Riet kan overigens wel wat datingtips gebruiken, want hij en Joy Thielemans gingen onlangs uit elkaar. Guga daarentegen heeft zoiets niet nodig, vermoeden we. Hij is immers gegeerd wild voor vrouwelijk Vlaanderen. Guga is overigens druk bezig met zijn nieuwe show te try-outen. Enkele dagen geleden stond hij nog in De Panne en volgende week doet hij Gent aan.

De Klas van Frieda, op zaterdag 26 april om 20.40 uur op Eén.