Guga Baùl als Bartel Van Riet uit de kleren in Tegen De Sterren Op

Redactie KW

We schreven het eerder al eens: Guga Baùl ofte Laurent Bailleul uit Oostende, dat wordt de nieuwe Louis Talpe als het op ‘sexyness’ aankomt. De eerste aflevering van de nieuwe reeks ‘Tegen De Sterren Op’ van gisteravond zal hem daar zeker alweer bij geholpen hebben.

Stemmenimitator Laurent Bailleul kroop er in de weinig verhulde huid van Bartel Van Riet, zelf ook graag gezien door vrouwelijk Vlaanderen. Een houthakkershemdje, een flatterende jeans, net-uit-bed-kapsel en ongeschoren: menig Vlaamse huisvrouw was er het voorbije jaar al voor gezwicht wanneer hij in ‘Groenland’ plantjes en bloemen met liefde behandelde.

Herenslip om restjespotje af te dekken

In ‘De Baard van Bartel’ ziet televisiekijkend Vlaanderen hem bijzonder vaak in halfnaakte toestand, en dat gaf voor de makers van Tegen De Sterren Op aanleiding om Van Riet op ludieke wijze in euhm, nou ja, zijn hemd te zetten. Of net niet, want Guga Baul toont er op zijn eigen manier hoe je in je eigen tuintje kunt picknicken. Heb je geen tafellakentje bij de hand, dan gebruik je gewoon je hemd. Je mond afkuisen doe je met je broek, die je dan uiteraard vlotjes uitspeelt, en de restjes van de pot goed afsluiten lukt perfect met een herenslip.

Binnenkort nog eens als Coca-Colaman

Laurent Bailleul moest dus ‘full monty’ gaan, maar in beeld bleef alles netjes en zedig. Al waren heel wat dames op Twitter al meteen erg lyrisch over zijn (acteer)talenten die hij had tentoongespreid… Goed nieuws trouwens: in aflevering 3 is Guga opnieuw te zien als Bartel Van Riet en ook dan blijven niet alle kledingstukken op hun plaats. ‘Bartel’ profileert zich immers als de ‘Coca-Colaman’. En wie weet vindt Bartel nog andere manieren om zich bloot te geven?

(FJA)