Grensrock in Menen maakt volledige line-up bekend

Grensrock vindt plaats in Menen. © TV
Redactie KW

We hebben er even moeten op wachten, maar Grensrock maakt met het paasweekend in aantocht alle namen bekend voor de editie van dit jaar.

Daarmee bouwt de organisatie van Grensrock verder op het elan om voor de grote festivals de volledige line-up aan het publiek bekend te maken. Op vrijdag 29 juni zullen deze namen aantreden: Wipneus & Pim, Millionaire, Brutus, Whispering Sons, Newmoon en Aping Friend.

Op zaterdag 30 juni mogen we Laston & Geo, Blackwave, Ozark Henry, Nordmann, The RG’s en Kapitein Winokio verwachten. Naar goede gewoonte treden ook een aantal dj’s op doorheen het weekend: dj Snes, dj Br3in3 en dj H.

West-Vlaanderen vertegenwoordigd in eigen streek

De organisatie houdt ervan om ook lokale producties aan het publiek voor te stellen en daar vallen dit jaar alvast de Kortrijkse band The RG’s onder en de Menense band Aping Friends.

Beide groepen zijn aan elkaar gewaagd. Waar The RG’s zich vooral richt naar stevige rock met noise en melodieuze klanken, zal Aping Friends oldschool garagerockfanaten kunnen plezieren. We raden dan ook menig muziekliefhebber aan om deze locals aan het werk te zien.

(TV)

Grensrock vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni in Menen. Tickets en info via www.grensrock.be.