Gezocht: zwangere vrouw, baby en andere figuranten voor derde seizoen Eigen Kweek

© © VRT
Redactie KW

De producenten zoeken onder meer toeschouwers voor opnames in Kemmel, een zwangere vrouw, een baby én een passant met een tractor.

De opnames voor het derde en laatste seizoen van de lotgevallen van de familie Welvaert zijn al even aan de gang, maar er staan de komende dagen en weken nog enkele draaidagen op het programma. En daar is nog wel wat volk voor nodig. Concreet zoekt de ploeg heel wat toeschouwers (jonge gezinnen en andere) én geparkeerde wagens voor opnames in Kemmel, op vrijdag 29 juli en maandag 25 juli. Voorts wordt er ook nog gezocht naar een stand-in zwangere dame (volgens de beschrijving mag die trouwens tussen de 15 en de 80 jaar oud zijn!) van een twee- of drieling voor opnames in Poperinge/Ieper op 2 september.

De tv-makers zoeken ook nog een baby (jongetje, 3 à 4 maand) voor 7 september in Wijtschate en een passant met een tractor (9 september in Loker).

Het derde seizoen begint waar het tweede eindigde, met Chantal (Maaike Cafmeyer) bij wie het begon te dagen dat de Welvaerts misschien toch iets te maken zouden kunnen hebben met de wiethandel. Wim Willaert, Sien Eggers, Dirk Van Dijck en co zijn allen weer van de partij, voor het laatste seizoen krijgen ze onder meer het gezelschap van Peter Van den Begin. En dus misschien ook van jou!

De reeks komt vermoedelijk in het voorjaar van 2017 op het scherm.

(FV)

>> Alle info: http://www.figuratie.be/production.php?p=2477