Gezin uit Ingelmunster speelt mee in ‘Papaver’

© FODI
Redactie KW

Op zaterdag 16 april staan David en Hannelore Derammelaere-Vandenabeele, samen met de tweeling Matteo en Mauro voor de eerste keer op het podium in het Taptoni-toneel in ‘t JOC.

David (42) heeft al veel ervaring op het toneelpodium. In 2010 werd hij gevraagd om mee te spelen in het Taptoni-toneelstuk SOS Taptoni, omdat er iemand uitviel met een gebroken been. In april is het voor de derde en laatste keer dat hij bij Taptoni te zien zal zijn, want zijn kinderen gaan vanaf september 2016 naar het middelbaar onderwijs en dus kan ook papa David niet meer actief zijn binnen Taptoni.

Getalenteerd gezin

Hannelore (40) kan het wel goed zeggen, maar de voorbije jaren was ze nog maar zelden bezig met toneel. Of toch, achter de schermen van Taptoni waar ze instond voor het artistieke. Ze stond echter nog nooit op een podium en nu komt daar dus verandering in. “Ik ben niet bang voor plankenkoorts. Ik zie het wel zitten”, glimlacht Hannelore. De tweeling Matteo en Mauro staan voor de vierde keer op het Taptoni-podium.

Taptoni brengt Papaver in ‘t JOC op zaterdag 16 april om 19 uur, zaterdag 23 april om 17 uur en zondag 24 april om 14 uur. Kaarten aan 6 euro (kinderen 4 euro) in dagbladhandel Clip in de Bruggestraat 53, in de gemeentescholen De Wingerd/De Zon, via 0476 29 98 67.

(Patrick D.)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier