Flip Kowlier speelt thuismatch in Hotel M

Redactie KW

Vanavond komt het zomergevoel weer helemaal terug, want Flip Kowlier is de muzikale gast in Hotel M op het Stationsplein van Roeselare. Hij brengt er zijn nieuwe single.

Nu Jos Ghysen er niet meer is, kunnen we de komende weken misschien spreken van Zondag Vanthiltdag, want ook nu heeft de kleurrijke presentator opnieuw heel wat in petto voor zijn Hotel M op het Stationsplein van Roeselare.

Allereerst komt Annemie Struyf langs. Zij is volop bezig aan de opnames van het tweede seizoen van Via Annemie. Ze brengt haar Egyptische kapper Essam Baslyous mee. Samen organiseren ze volgend weekend de langste kapperstafel in Leuven en dat voor de tiende keer. Een voorsmaakje in Roeselare. Ook boksfenomeen Junior Bauwens komt langs. Hij zit in de laatste rechte lijn naar de Europese titel voor Lichtgewichten op 20 juni. The Night of The Proms trekken naar Amerika. Voor ze vertrekken, komen Carl Huybrechts en Robert Groslot Marcel nog gedag zeggen. Het festival Expeditie Dansand vindt begin juli plaats in Oostende maar voor het bezoek van Junior Bauwens zakken ze graag af naar Roeselare. Met de voorstelling Slomo Sports brengt Albert Quesada sportwedstrijden in slow motion. Muzikale afsluiter is Flip Kowlier, die zo goed als een thuismatch speelt. Hij brengt er zijn single Floske, van zijn album Cirque: De avonturen van W.M. Warlop. Sinds een maand is er ook een videoclip van.

Marcel Vanthilt mag deze week nog schoon volk verwachten, waaronder Sam De Bruyn, Cath Luyten, Otto-Jan Ham, Stijn Meuris, Gabriël Rios en Jani Kazaltzis.

Hotel M, op zondag 15 juni om 20.10 uur op Eén.