Finaliste KW Covermodel vanavond te zien in Aspe

Foto TV © Foto TV
Redactie KW

Fien Vansteelandt uit Torhout, een van de tien finalistes in onze zoektocht naar een covermodel voor de Special Vakantie, is vanavond te zien in Aspe op VTM.

In Aspe, woensdagavond om 21.15 uur op VTM, raakt een bedrijfsleider gewond na een carjacking. Daarvoor wordt fitnessinstructeur Freddy, gespeeld door Gene Thomas, aan de tand gevoel door inspecteur Van In en zijn gevolg.

Naast de cameo van de zanger is er ook een figurantenrolletje weggelegd voor Fien Vansteelandt (24) uit Torhout. Zij is aan het fitnessen wanneer de politie in het centrum arriveert. Haar rol blijft eerder beperkt, al mag ze wel “Tot morgen hé, Freddy”, zeggen en bink Gene even bij de arm grijpen.

Het is niet het eerste televisieoptreden van de uit Bovekerke afkomstige finaliste in onze wedstrijd ‘Wie wordt ons covermodel?’. Eerder was ze ook al te zien in ‘ONmogelijk’ met Gili, speelde ze mee in de reclamespot voor Libelle TV én draaft ze later dit jaar op in ‘Oude Vossen’, een politieserie die gebaseerd is op de BBC-reeks ‘New Tricks’.

(TV)