Filmploeg van Bevergem strijkt komende weken voor opnames neer in Zwevegem

19/06/14 om 09:59 - Bijgewerkt om 09:59

Bron: Kw

Bevergem, de nieuwe Vlaamse televisiereeks rond Freddy De Vadder - een grofgebekt typetje van comedian Bart Vanneste - wordt de komende weken deels ingeblikt in Zwevegem. Enkele straten zullen daarvoor tijdelijk of volledig afgesloten worden voor alle verkeer.

Filmploeg van Bevergem strijkt komende weken voor opnames neer in Zwevegem

Hieronder vind je een overzicht van wanneer welke straten moeilijk of niet toegankelijk zullen zijn door de opnames voor Bevergem.

Dinsdag 23 juni tussen 9 en 19 uur zal de Helkijnstraat, vanaf de Jolainstraat (St-Denijs), richting Helkijn (St-Denijs) en de Stationsstraat (Helkijn) tijdens verschillende korte periodes afgesloten worden.

Woensdag 24 juni van 14 tot 17 uur zal de Pontstraat vanaf het kruispunt met de Truweelstraat tot het kruispunt met de Paepestraat constant afgesloten worden en van 17.30 tot 19 uur zullen de Kortestraat en de Astenstraat tussen de Vierkeerstraat en de Pontstraat constant afgesloten worden.

Vrijdag 27 juni van 13.30 tot 17 uur zal de Kaveiestraat tussen de Kooigemstraat en het rondpunt met de Jolainstraat constant afgesloten worden.

Juli

Dinsdag 1 juli tussen 9 en 19 uur zal de Helkijnstraat, vanaf de Jolainstraat (St-Denijs), richting Helkijn (St-Denijs) en de Stationsstraat (Helkijn) tijdens verschillende korte periodes afgesloten worden. Hetzelfde geldt op vrijdag 4 juli tussen 8.30 en 12 uur.

Maandag 7 juli tussen 11 en 15 uur zal de Sint-Denijsplaats ter hoogte van het huisnummer 25 - dat is voor de deur van slagerij Vantieghem en café De Harmonie - tijdens verschillende korte periodes afgesloten worden, en van 17 tot 17.30 uur zullen de Kortestraat en de Astenstraat tussen de Vierkeerstraat en de Pontstraat constant afgesloten worden.

Maandag 14 juli tussen 9 en 10.30 uur zal de Driesstraat vanaf de Moenstraat tot de Koffiestraat constant afgesloten worden.

Vrijdag 25 juli tussen 9 en 16.30 uur zal de Processieweg constant afgesloten worden.

Augustus en september

Donderdag en vrijdag 28 en 29 augustus tussen 8 en 20 uur zal de Helkijnstraat vanaf de Jolainstraat tot Vierabelen constant afgesloten worden.

Woensdag 10 september van 19 tot 22.30 uur zal de Pontstraat vanaf het kruispunt met de Truweelstraat tot het kruispunt met de Paepestraat constant afgesloten worden.

Donderdagavond 11 september van 20 uur tot de volgende morgen 6.30 uur zal de Pontstraat vanaf het kruispunt met de Truweelstraat tot het kruispunt met de Paepestraat constant afgesloten worden.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!