Filmfestival Oostende kondigt komst van schoon volk aan

31/08/16 om 17:19 - Bijgewerkt om 17:19

Vier ravissante actrices zullen tijdens het Filmfestival in Oostende hun opwachting maken: twee Belgen, een Nederlandse en een Canadese.

Filmfestival Oostende kondigt komst van schoon volk aan

Dit jaar mag Oostende zowel de Nederlandse Renée Soutendijk als de Canadese Evelyne Brochu, en de Belgen Veerle Baetens en Chris Lomme verwelkomen. Zaterdagmiddag 10 september komt Chris Lomme langs om een ere-award in ontvangst te nemen voor haar indrukwekkende carrière. De eerste festival-zaterdag wordt afgesloten met actrice Veerle Baetens, die na de voorstelling van haar nieuwe Franse serie 'Au-Delà des murs' om 22.30 uur nog even langs komt.

Donderdag 15 september wordt Renée Soutendijk met de nodige elan ontvangen en wordt ze vereeuwigd met een ster op de dijk. Zaterdag 17 september is het de beurt aan de Canadese Evelyne Brochu, die de hoofdrol speelt in de slotfilm 'Le passé devant nous' van Nathalie Teirlinck, maar onder andere door haar rol in de sci-fi- reeks 'Orphan Black' een grote fanclub kreeg.

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit