Filmfestival Oostende kondigt komst van schoon volk aan

31/08/16 om 17:19 - Bijgewerkt om 17:19

Vier ravissante actrices zullen tijdens het Filmfestival in Oostende hun opwachting maken: twee Belgen, een Nederlandse en een Canadese.

Filmfestival Oostende kondigt komst van schoon volk aan

Dit jaar mag Oostende zowel de Nederlandse Renée Soutendijk als de Canadese Evelyne Brochu, en de Belgen Veerle Baetens en Chris Lomme verwelkomen. Zaterdagmiddag 10 september komt Chris Lomme langs om een ere-award in ontvangst te nemen voor haar indrukwekkende carrière. De eerste festival-zaterdag wordt afgesloten met actrice Veerle Baetens, die na de voorstelling van haar nieuwe Franse serie 'Au-Delà des murs' om 22.30 uur nog even langs komt.

Donderdag 15 september wordt Renée Soutendijk met de nodige elan ontvangen en wordt ze vereeuwigd met een ster op de dijk. Zaterdag 17 september is het de beurt aan de Canadese Evelyne Brochu, die de hoofdrol speelt in de slotfilm 'Le passé devant nous' van Nathalie Teirlinck, maar onder andere door haar rol in de sci-fi- reeks 'Orphan Black' een grote fanclub kreeg.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!