Feux D’Hiver verwarmt binnenstad van Kortrijk op vier verschillende locaties

Redactie KW

Feux D’Hiver verwarmt, net zoals De Warmste Week, de binnenstad van Kortrijk. Vrijdagavond vond dit initiatief van Bolwerk voor de vierde keer plaats.

Op vier verschillende locaties was telkens wat anders te beleven. De centrale zone daarin waren de Grote Kring en het Overbekeplein. Van daaruit kon je de plezante ‘sleeën’ nemen van Bolwerk, waarmee je van locatie naar locatie gebracht werd. Zo kon je op de Grote Markt genieten van de lichtdames die je met een brede glimlach verwelkomden. Daarna ging het naar de Veemarkt waar men kon genieten van de Fancy Fair sfeer. Er werd ook voor voldoende andere lichtelementen gezorgd, zoals vuurspuwers en de warme gloed van kaarsen.

En last but not least, de Vlasmarkt. Wie deze locatie kent in Kortrijk fantaseert er meteen de gezellige jeugdige cafés en sfeervolle lampionnen bij. Vrijdagavond werd het allemaal aangekleed met de nodige muzikale intermezzo’s van onder andere Sperwer, Bergen, Blunt en DJ Razzle Dazzle. Zelfs de stevige winterwind die af en toe een bries stak onder de vlammen, kon niet verhinderen dat alles heel goed branden.

(TVK – Foto TVK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier