Festival Dranouter pakt uit met comfortabele camping

04/04/17 om 17:46 - Bijgewerkt om 17:46

Naast de traditionele kampeerzone en het stille gedeelte lanceert Festival Dranouter deze zomer met Comfort Zone een nieuwe camping formule.

Festival Dranouter pakt uit met comfortabele camping

© BELGA

Voor wie tijdens de korte Dranouter-nachten liever niet in een tentje gaat slapen, heeft het muziekfestival een gloednieuwe kampeerformule uitgedacht. Wat je zoal kan verwachten als je kiest voor de zogenaamde Comfort Zone-camping? Een afsluitbare houten chalet mét parking voor één wagen, aparte douches en toiletten, een stopcontact om smartphone of andere apparaten op te laden en een uitgebruid ontbijtbuffet op zowel zaterdag-, als maandagochtend. Wie met twee personen een chalet huurt betaalt 450 euro. Voor groepen is een voordeeltarief van toepassing.

Met de Comfort Zone mikt Festival Dranouter op die festivalganger die zijn of haar muzikaal weekend in alle rust en comfort wil doorbrengen. Wie al een ticket met camping gekocht heeft voor Dranouter maar toch liever een upgrade naar de chaletjes maakt, kan zich wenden tot de organisatie.

Festival Dranouter vindt deze zomer plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus.

(OV)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!