Fashion Attack in Hooglede levert 15.000 euro op voor goede doel

© (Foto SB)
Redactie KW

Gisteren organiseerden de Kiwanis Ladies’ van Kleef hun 18de Mode-Event. Met de opbrengst slagen ze er elke keer weer in om goede doelen uit Roeselare en omstreken een hart onder de riem te steken.

Het concept ‘Fashion Attack’ wist de aanwezigen te bekoren met een toffe mix van culinaire hoogstandjes en een exclusieve modeshow waarbij de lente- en zomercollectie van 2018 gepresenteerd werd. “We werken met een tof team van enthousiaste gedreven madammen”, vertelden Francine Vandamme en Veerle Mandeville, die dit werkjaar als duo de taak van voorzitter op zich nemen.

“Ons motto blijft ‘een hart voor kinderen’. Dit keer wordt een totaalbedrag 15.000 euro aan die goeie doelen geschonken.” De ‘beats’ van La Strada en de ‘drinks and feeds’ van de Vossenberg zorgden ervoor dat het voor de ruim 800 aanwezigen opnieuw een belevenis op zich werd.

Met de opbrengst van deze modebewuste avond steunen ze dit jaar Refuse to Sink, een vzw for Duchenne, het kinderinternaat van de Zusters van Liefde uit Kortemark, dagopvang voor kinderen van Zorgcentrum Maria Ter Engelen, het wereldproject Eliminate dat Kiwanis samen met Unicef steunt en de Omnisportkampen van Kiwanis West-Vlaanderen.

(KK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier