Fascination 2017 brengt The Gibson Brothers terug, in vernieuwde zaal van Het Witte Paard

12/06/17 om 16:22 - Bijgewerkt om 16:21

Vanaf vrijdag 14 juli tot en met 4 september kan iedereen terecht op de 81ste uitgave van de nieuwe show Fascination in Het Witte Paard in Blankenberge.

Fascination 2017 brengt The Gibson Brothers terug, in vernieuwde zaal van Het Witte Paard

Van The Gibson Brothers tot Nele Goossens, ze waren present op de persconferentie. Enkel Sandrine (optreden) en Patrick Onzia (buitenland) waren verontschuldigd. © (Foto FODI)

Na zes jaar staan The Gibson Brothers terug op de affiche. Ook special guest Jan Van Dyke is van de partij net als The Barry White Experience, die enkele jaren geleden ook al aanwezig was.

Fascination 2017 wordt een heel speciale show, waarin muziek, dans en humor elkaar in een razendsnel tempo zullen afwisselen. Nele Goossens en Peter Thyssen brengen heel wat leuke acts, terwijl ook Sandrine, Daisy Thys, Dimitri Verhoeven, Patrick Onzia, Franky Boy en Wanda (vorig jaar nog danseres, nu actief in de show) eveneens aan deze show meewerken.

De 81ste uitgave telt niet veel nieuwe namen, wel allemaal mensen die in 't verleden al op het podium stonden van Het Witte Paard (HWP) in Blankenberge. Misschien ligt dé uitschieter van de nieuwe show in de internationale act, die HWP reserveerde.

En er is ook nieuws rond HWP zelf, want wie de zaal zal betreden zal zijn ogen uitkijken. Inderdaad, adieu aan de houten stoelen, adieu aan het houten decor in de zaal en adieu aan de houten tafeltjes. Of toch niet, want op de tafeltjes ligt er nu een donker kleedje. Er staan nieuwe stoelen, die hopelijk vooraf goed zijn uitgetest want de bezoekers moeten meerdere uren op de stoel neerzitten. HWP investeerde ook veel in belichting en in alles wat met het decor te maken heeft.

Persoonlijk zijn we benieuwd naar de première, want vorig jaar werd iedereen omvergeblazen met een sterke show, inclusief internationale acts, speciaal voor de 80ste verjaardag. Regisseur Jos Dom staat voor een moeilijke uitdaging, want nieuwe namen staan er niet bij op de affiche. Zorgt hij terug - samen met zijn ploeg - voor een nieuwe show om U tegen te zeggen ? Een show waar iedereen dagen later nog over spreekt ? We zijn benieuwd wat het zal worden...

(PADI)

Fascination 2017 : tijdens de week aanvang show om 20.30 uur, op zondag aanvang show om 16 uur. Info en tickets : 050 41 11 00, www.witte-paard.be.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!