Fans van Marvin Gaye verwend in Kursaal Oostende

We zien organisator Alain Tournooy met de Band van Bas Bulteel, de zangeressen Sophie, Sandrine, zanger Stef Caers en de zusjes Pascale en Michele Coussaert, dochters van wijlen Freddy Cousasaert, de manager van Marvin Gaye in Oostende. (Foto FRO)
Redactie KW

Vrijdagavond werd de ‘soul’, de sfeer van Marvin Gaye, op initiatief van Charles Events, nog eens terug gebracht naar het Kursaal.

Amerikaanse soulzanger Marvin Gaye, the Prince of Motown, zou dit jaar 75 geworden zijn. Marvin Gaye verbleef een periode in Oostende en trad toen ook op in het Kursaal.

De band van de Oostendse pianovirtuoos Bas Bulteel bracht in de erehal een concert met uitsluitend muziek van Marvin Gaye. Het was meteen het slotconcert van een tournee van 16 optredens. De band van Bas deed het Kursaal op zijn grondvesten daveren en het publiek, dat massaal uit de bol ging, kreeg er niet genoeg van.

Het Marvin Gay project krijgt wellicht nog een vervolg. Naast Bas Bulteel brachten ook Sofie, Sandrine, Mo Harcum en Stef Caers het beste van zichzelf om Marvin Gaye én zijn muziek een passend eerbetoon te geven. Na het spetterend concert volgde ook nog een ‘Soul en Motown Afterparty’ met Fallujah & Bobo Kool.

(FRO-foto FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier