Fanfare Sint-Cecilia Zonnebeke houdt dansbaar dubbelconcert

Redactie KW

Op zaterdag 26 april pakt de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare uit met een innovatief project: een dubbelconcert met bigband The Pink Band uit Poperinge.

Het tradionele voorjaarsconcert moet plaats ruimen voor een uniek dubbelconcert. De Beselaarse harmonie en de Poperingse bigband nemen de toeschouwers tijdens het concert mee op reis in de tijd. Heel wat muziekgenres en bekende deuntjes uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 passeren de revue. Tijdens het eerste deel spelen de harmonie en de bigband om beurt. Tijdens de pauze wordt de tribune van De Leege Platse ingeschoven, zodat een dansvloer tevoorschijn komt voor het tweede deel. Daarbij zorgt The Pink band voor een anderhalf uur durende set van dansbare swingnummers. Ook na het optreden blijft de dansvloer geopend voor een retrodansavond.

De Leege Platse

Wie er wil bijzijn, is welkom op zaterdag 26 april om 19.30 uur in OC De Leege Platse in de Geluwestraat. Kaarten in voorverkoop kosten 8 euro en aan de deur 10 euro. Ze zijn verkrijgbaar in De Leege Platse en bij alle bestuursleden en muzikanten. Meer info via www.harmoniebeselare.be, thepinkband.be, info@harmoniebeselare.be of 0474 88 48 30. (EV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier