Fandag ‘In Vlaamse Velden’ overweldigend succes

Redactie KW

Zaterdagvoormiddag 15 maart zakten vele honderden enthousiaste fans van de reeks ‘In Vlaamse Velden’ af naar de Grote Markt van Veurne.

Een hele reeks activiteiten -waaronder het bekijken van de laatste aflevering in avant première- staan er nog de hele dag op het programma.

De finale aflevering wordt op geregelde tijdstippen vertoond in de Sint-Walburgakerk. Op de Grote Markt staat een grote tent opgesteld, waar toeristische diensten en musea uit de regio een infostand uitbaten. De geleide wandelingen en de autobusritten zijn zo goed als volzet.

Men kan de volledige namiddag nog fietsen langs de set-locaties of een bezoek brengen aan de WO I infomarkt. Deze namiddag neemt de regionale zender Focus-WTV hun programma ‘Alles Goed’ op vanop de Grote Markt, waarin interviews worden afgenomen van de hoofdacteurs en -actrices uit de serie. Voor alle arrangementen waren voor aanvang reeds 2700 mensen ingeschreven. Van en geslaagd event gesproken. Op de foto herkennen we hoofdrolspeelster Lize Feryn. (JTV)