Ex-Tieltenaar in The Sky is The Limit

Hans-Peter Fässler geniet van zijn pensioen en het leven. (Foto Vier)
Redactie KW

In de reportagereeks The Sky is The Limit op Vier komt dinsdag Hans-Peter Fässler aan bod. Hij verkocht zijn meubelzaak en geniet nu van het leven.

The Sky is The Limit, de veelbesproken reportagereeks over succesvolle landgenoten, gaat op bezoek bij Hans-Peter Fässler. De 63-jarige miljonair is afkomstig uit Tielt. In 1998 dook hij nog op in het voormalige succesprogramma De XII Werken van Rob Vanoudenhoven. Niet enkel als succesvol zakenman, maar ook als gulle Sinterklaas. Hij werd toen omschreven als de man van 2,5 miljard. Frank, welteverstaan.

Momenteel verblijft hij in Ibiza. Hij zag naar eigen zeggen de crisis al aankomen in 2007 en liet zijn bedrijf overnemen door een Zwitserse groep. Hans-Peter verdeelt zijn tijd tussen zijn huizen in Florida en Ibiza, waar hij geniet van de natuur en de rust. Zijn enige doel in zijn leven? Gelukkig blijven.

Naast Hans-Peter gaan we opnieuw op bezoek bij Harry, die een exclusief concert in zijn tuin organiseert. Jan Kriekels en Kristen organiseren dan weer een luxueuze tentoonstelling en in Oudenaarde komen Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne aan bij hun viptent bij de aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen.

The Sky is the Limit, op dinsdag 25 februari om 21.05 uur op Vier.