Ex-Miss België Cilou Annys beraadt zich over borstvergroting

Voor haar vriend Désiré Steevens maakt het allemaal niet zo veel uit. "Ik zal er hoe dan ook goed voor zorgen", belooft hij. © Facebook Désiré Steevens/Thomas Legrève
Redactie KW

Het Brugse fotomodel en mannequin denkt er ernstig over na om voor een grotere boezem te gaan. Op Facebook vraagt ze vrijdag haar fans wat ze zou moeten doen.

Op de catwalks van de vooruitstrevende couturiers zien we vooralsnog behoorlijk ‘skinny’ modellen paraderen – al begint er tegenwoordig lichte verandering (lees: verbetering) in te komen – maar voor pakweg bikinishoots mag het allemaal wat voller zijn, zo heeft la Annys al ondervonden.

Met deze post op Facebook bracht Cilou vrijdag de bal aan het rollen.
Met deze post op Facebook bracht Cilou vrijdag de bal aan het rollen.© Facebook Cilou Annys

Daarom neemt ze een borstvergroting nu ernstig in overweging. Op Facebook bleven de reacties niet uit, het merendeel van haar fans zegt dat ze er goed uitziet zoals ze nu is. Haar Brugse vriend Désiré Steevens bekijkt het dan weer lekker laconiek: “Ik steun je in wat je beslist”, schrijft hij. “En ik beloof dat ik er goed voor zal zorgen, met of zonder siliconen.” Een partner die haar steunt door dik en dun, kortom.

Een andere fan vat het dan weer als volgt samen: ‘never change a winning team’…

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier