Engie Parkies komt naar zes locaties in West-Vlaanderen

16/06/16 om 06:30 - Bijgewerkt om 06:30

Engie Parkies - vroeger Palm Parkies - doet in juli en augustus zes locaties aan in onze provincie.

Engie Parkies komt naar zes locaties in West-Vlaanderen

Niels Destadsbader uit Deerlijk zal zijn nieuwe single 'Vandaag' vast en zeker ook zingen op Engie Parkies. © FODI

In West-Vlaanderen staat Engie Parkies met een mix aan artiesten op woensdag in Park De Craene in Blankenberge, op maandag in CC Scharpoord in Knokke-Heist, op donderdag in het Normandpark in Middelkerke, op dinsdag op het Don Boscoplein in Torhout, op maandag in Hof Baron Casier in Waregem en op donderdag in de Gemeentelijke Hovingen in Wevelgem.

Op donderdag 7 juli treedt Lady Linn op in Middelkerke. Op onze foto poseert ze met een delegatie uit Middelkerke, waaronder schepen van toerisme Michel Landuyt (naast Lady Linn).

Op donderdag 7 juli treedt Lady Linn op in Middelkerke. Op onze foto poseert ze met een delegatie uit Middelkerke, waaronder schepen van toerisme Michel Landuyt (naast Lady Linn). © FODI

West-Vlaanderen mag heel wat verschillende artiesten verwelkomen, waaronder Cleymans & Van Geel, Raymond van het Groenewoud, Isolde et les Bens XL, Gene Thomas, Lady Linn & Her Magnificent Seven, De Corsari's en Niels Destadsbader.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!