Elvis komt opnieuw tot leven in Kursaal

12/06/16 om 10:58 - Bijgewerkt om 10:58

Het auditorium van het Kursaal van Oostende liep zaterdagavond barstensvol voor Elvis, The Musical.

Elvis komt opnieuw tot leven in Kursaal

Het was aanschuiven om met de Ierse Elvis-imitator op de foto te gaan. © FRO

De meer dan 2.000 enthousiaste Elvis-fans kregen de grote momenten van hun idool voorgeschoteld in woord en beeld en uiteraard mochten de grote hits daarbij niet ontbreken. De Ierse zanger, Grahame Patrick, gesteund door de originele backing vocals (Ed Enoch & The Stamps) van Elvis Presley uit de jaren '70 én een steengoed orkest, liet The King voor enkele uren herleven. De gelijkenis tussen Grahame Patrick en Elvis is groot en zijn imitaties zijn navenant fantastisch. Het publiek zweefde tussen kippenvel en bruisend enthousiasme.

Bij de grootste hits werd het refrein meegezongen en het Duitse succesnummer 'Wooden Heart' werd helemaal meegezongen! Echt te gek werd het toen 'Elvis' de zaal in ging en zich overal liet fotograferen, terwijl hij aan het zingen was. Snaaskerkenaar Luc Evans, die al meer dan dertig jaar Elvis imiteert en overal gekend is als de Oostendse Elvis, was één van de gelukkigen die met zijn 'idool' op de foto kon.

Ook de lokale Elvis-impersonator Luc Evans poseerde graag met zijn Ierse collega.

Ook de lokale Elvis-impersonator Luc Evans poseerde graag met zijn Ierse collega. © FRO

"Ik doe ook mijn best om Elvis Presley in leven te houden bij de fans, maar wat ik vanavond mocht beleven, is fantastisch," glunderde Luc Evans na de show. "Ik heb drie uren Elvis gezien en gehoord! Onvergetelijk!" (FRO)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!