Eigen Kweek krijgt een eigen Kerstspecial op 25 december

22/11/16 om 16:02 - Bijgewerkt om 15:59

Kerstmis wordt nu al zeker mooi. Een witte kerst kunnen we nog niet beloven, maar wél eentje met vers 'Eigen Kweek'-materiaal op de buis.

Eigen Kweek krijgt een eigen Kerstspecial op 25 december

© © VRT

Eén brengt de komende kerstvakantie het warme kerstverhaal van Eigen Kweek. Frank (Wim Willaert) en Julita (Rhoda Montemayor) zijn tijdens de kerstperiode hoogzwanger van Franky. Maar net dan duiken er problemen op... Deze op zichzelf staande special is op zondag 25 december te zien bij Eén.

Eén viert Kerstmis niet enkel met de familie Welvaert, maar ook met een heleboel andere specials. Zo is er onder andere een kerstspecial van 'Over eten' met Kobe Ilsen en Danira Boukhriss, trekken drie BV's er samen op uit in ware kerststijl in 'Weg zijn wij' en ontvangt Tom Lenaerts enkele bijzondere quizzers in twee specials van 'Kalmte kan u redden'.

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: