Drie bakkerijleerkrachten stellen samen hun boeken voor

Christophe Declercq, Annelies Verkeyn (Anzegem) van Time For Lyme, die samenwerkte voor het boek 'Lekker zonder allergenen', Roger Van Damme die het voorwoord schreef voor 'De Smaak van Brood', Yves Thomaes en Frank Deldaele. © EDB
Redactie KW

In Kortrijk Xpo hebben drie bakkerijleerkrachten van Ter Groene Poorte in Brugge hun nieuw boek voorgesteld tijdens Broodway 2015, de beurs voor iedereen die actief is in de bakkerijsector.

Kortrijkzaan Frank Deldaele introduceert je in de wereld van het brood bakken met ‘De Smaak van Brood’. Met ‘Lekker zonder allergenen’ is Yves Thomaes uit Deerlijk aan zijn eerste boek toe. Hij ontwikkelde een vijftigtal gezonde allergenenvrije recepten voor brood, gebak en ijs. Het dikste van de drie boeken is ‘Bakken voor Iedereen’ en telt maar liefst 450 pagina’s. Het komt van de hand van Christophe Declercq uit Marke.

Voor uitgeverij Lannoo is het een unicum om in één keer drie nieuwe boeken samen voor te stellen van drie collega’s, die allemaal les geven in dezelfde school. De boeken zijn verkrijgbaar in de boekhandel. Het boek ‘Bakken voor Iedereen’ ligt binnen twee weken in de rekken, de andere zijn er nu al.

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier