Dog Eat Dog komt naar café in Roeselare

Redactie KW

De bekende rockband is niet meer zo groot als in de jaren negentig, maar beschikt toch nog altijd over een reeks hits én een stevige livereputatie.

Je zou misschien beginnen twijfelen deze week, maar het is niet allemaal water en ellende die naar Roeselare komt. Café De Verlichte Geest in Roeselare heeft intussen al een stevige reputatie opgebouwd voor het organiseren van comedy-optredens én van rockoptredens, doorgaans van het iets zwaardere kaliber. Voor 10 juli wisten ze er nu toch een straffe klepper te strikken. Dan speelt Dog Eat Dog er immers een optreden. De legendarische Amerikaanse rockband scoorde in de jaren negentig enkele wereldhits met ‘Who’s the king?’n ‘Expect the unexpected’ en ‘No Fronts’. In 1996 stonden de heren ook nog op Torhout/Werchter.

Daarna bleven de grote hits wat uit, maar de band bleef muziek maken en bleef rondtouren. Dog Eat Dog speelde recent nog in Oostende, maar komt nu dus ook naar Roeselare. Op 10 juli spelen ze in De Verlichte Geest en krijgen ze support van Beuk en van nog een andere band.

Alle punkrockfans weten waarheen, al vergeten de voetbalminnende exemplaren wel beter niet dat er die avond ook de finale van Euro 2016 wordt afgewerkt…

(FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier