DJ Bob Sinclar draait op Anna’s Place met Waregem Koerse

Bob Sinclair © GF
Redactie KW

De wereldster komt op dinsdag 1 september naar Waregem Expo.

De organisatoren namen geen blad voor de mond wanneer ze beweren dat 2015 het jaar van de waarheid zal worden. Na zes mooie jaren op de Gaverbeekhippodroom moest Anna’s Place met haar tent uitwijken naar een andere locatie op de parking aan ‘t Leeuwke. Maar daar hebben ze vijf prachtige jaren meegemaakt. Op dinsdag 1 september zullen ze een nieuw hoofdstuk aansnijden met hun 12de editie van hun evenement wanneer ze een ‘hippodroom’ zullen inrichten in Waregem Expo.

Organisatoren Stijn Breda en Frederic Destoop (HDV)
Organisatoren Stijn Breda en Frederic Destoop (HDV)© HDV

Vanaf 12 uur is iedereen van harte welkom onder de muziek van DJ Hybrid Hugo om een uurtje later een modeshow van Nicky Vankets bij te wonen. Uiteraard is er eveneens een etentje voorzien waar onder meer een exclusieve handtas van topontwerper Steven Deduytsche te winnen zal zijn, en waar ook de wedstrijden te volgen zullen zijn.

Na de koersen zal DJ Djolly optreden naast Domino, 2 Fabiola met Pat Krimson en DJ Palt & Sepper. Maar dé topact volgt om 23 uur, met een optreden van DJ Bob Sinclar.

(YVW – Foto HDV)

>> Info en kaarten zijn verkrijgbaar via Frederic Destoop 0475 62 89 84 en Stijn Breda 0476 4 8 82 voor dit evenement tijdens de Waregem Koerse feesten.