Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier strikken Nicole en Hugo voor Winterrevue in Antwerpen

07/10/16 om 07:01 - Bijgewerkt om 06:58

Tijdens een boottocht op het jacht Evanna in de Antwerpse haven werd de volledige cast van de Winterrevue 2016 voorgesteld. Daarbij ook twee West-Vlamingen.

Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier strikken Nicole en Hugo voor Winterrevue in Antwerpen

We zien Stany Crets, Nicole en Hugo, Nico Varrennier en Dirk Van Vooren. © FODI

Gelegenheidsgastheer Jelle Cleymans kreeg van regisseur Stany Crets de primeur. Twee namen waren immers nog niet bekend gemaakt en waarom koos de organisatie voor een boot, voor een rondvaart op de Schelde ? Omdat Nicole en Hugo - die in hun leven zoveel cruises deden - zullen schitteren in de Winterrevue 2016. De cast van de Winterrevue 2016 is nu compleet met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borgh, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa én natuurlijk Nicole en Hugo.

Begin december - net na Sinterklaas - brengen Nicole én Hugo ook nog een kerstsingle uit ten voordele van 'Schenk een Lach. Vanaf 15 december is de Winterrevue 2016 een feit in zaal Elckerlyc in Antwerpen. Gewezen West-Vlaming Dirk Van Vooren en zakelijk leider bij Elckerlyc Nico Warrinnier uit Brugge zien het zitten met deze cast. Tot 15 januari brengen ze een Winterrevue met alle ingrediënten die men verwacht tijdens een revue, zoals humor, zang en dans.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!