Dina Rodrigues uit Roeselare en Kathy uit Tielt koken deze week in Komen Eten

Redactie KW

Twee West-Vlamingen kleuren deze week het programma Komen Eten op Vier. Portugese zangeres Dina Rodrigues uit Roeselare en Kathy uit Tielt.

Van maandag 1 tot en met donderdag 4 april kunnen we Dina en Kathy samen met Marco uit Zandvliet en Gerrit uit Meer aan het werk zien. Dina Rodrigues (32), afkomstig uit Portugal, mag dinsdag koken voor de gasten. Dat liep echter niet van een leien dakje. “Op de dag van de opnames viel ik van de trap. Ik weigerde echter naar de dokter te gaan, ook al wou de productie dat. Later bleek dat ik een lichte hersenschudding had. Ik had veel pijn maar wou me niet laten kennen. Ik kan tegen een stootje”, vertelt Dina die vooral Portugees gekookt heeft.

Kathy is 41, ze woont in Tielt en ze werkt als bediende. Beroepsmatig verkeert ze voortdurend in vakantiesfeer want het bedrijf waarvoor ze werkt verkoopt mobilhomes. Kathy’s bijnaam is Tante Cava omdat ze een grote liefhebber is van de Spaanse bubbels. Ze woont in een prachtig huis en beschikt over alle modaliteiten om van haar Komen Etentje een overdonderend succes te maken, zoals een speciaal fornuis en een professioneel ogende koelcel. Kathy doet haar uiterste best om restaurantkwaliteit na te streven. Haar zien we op donderdag 4 april aan het werk.

Komen Eten van maandag 1 tot en met donderdag 4 april omstreeks 20.15 uur op Vier.

(TD)