‘Den John’ is ‘erg onder de indruk’ van Phaedra Hoste

© Geert Vanhessche
Redactie KW

De Brugse schone zou volgens Story meer dan in de smaak vallen bij John Bryan, de flamboyante Amerikaan die samen met zijn ex Astrid uitgroeide tot een tv-celebrity in Vlaanderen.

De liefde is intussen al een tijdje bekoeld tussen de kale knikker en zijn bijwijlen grofgebekte eega, maar Den John vertoeft nog opvallend vaak in ons land. Voor zakelijke gesprekken, zo klinkt het, al zet hij met de regelmaat van zijn Rolex ook de bloemetjes buiten of plukt hij er hier en daar eentje nadat hij iemand het hof heeft gemaakt.

Volgens Story zou John Bryan nu zijn pretoogje hebben laten vallen op de welgevormde curves en het uitgesproken karakter van Phaedra Hoste. Zij lacht het gerucht in het tijdschrift al snel weg – “Dit moet een grap zijn”, klinkt het resoluut – maar hij kan de vlindertjes duidelijk moeilijker onderdrukken. “We hebben elkaar slechts één keer ontmoet, maar ik was erg onder de indruk”, laat hij zich vandaag in Story ontvallen. “Phaedra combineert evenwicht en elegantie, ze is een erg gesofisticeerde vrouw en ik heb een diep respect voor haar. Ik kan enkel zeggen dat ik Phaedra een fantastische vrouw vind, maar meer details wil ik niet geven.”

(FJA)