De Spil stelt cultuurkalender voor bij de barbecue

© (Foto SB)
Redactie KW

De nieuwe seizoensbrochure van cultuurcentrum De Spil loopt momenteel van de persen en wordt vanaf zondag 3 juni verdeeld onder de Roeselarenaars. Men kan ze die dag ook zelf afhalen in De Spil. Wie de frigobox meebrengt, kan er meteen gezellig barbecueën.

De voorstelling van de seizoensbrochure is in cultuurhuis De Spil altijd reden voor een gezellige verbroedering tussen het Spilpersoneel en de cultuurklanten. Dit keer zijn de cultuurliefhebbers welkom op zondag 3 juni vanaf 11 uur. De Spil rekent op mooi weer want place to be is het binnenplein tussen het cultuurcentrum en de academie.

Les Croissants Belges zorgen voor de muziek, er is diverse animatie en een verteltheater voor de kinderen door een dame met een gigantisch picknickkleed aan. De ideale plek dus om met een drankje meteen te gaan grasduinen in de nieuwe brochure. Wie wil kan er zelfs een hapje eten. De Spil zorgt voor de barbecuetoestellen maar het publiek wordt gevraagd om naast vrienden en familie zelf een gevulde picknickmand of een frigobox mee te brengen.

Start op 8 juni

De abonnementenverkoop start dit jaar op vrijdag 8 juni vanaf 18 uur. De losse tickets gaan vanaf maandag 11 juni om 10 uur de deur uit. Voor Xander De Rijcke is er een uitzondering. Die voorverkoop is al gestart en wie kaarten wil voor Wouter Deprez kan dat vanaf 5 mei.

(BCR)

Meer informatie op www.despil.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier