De Romeo’s stellen nieuwste album voor met friet en een frisse pint in Ingelmunster

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

‘Vrienden voor altijd’ is het nieuwe album van De Romeo’s. Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen kwamen speciaal af naar Ingelmunster om voor een beperkt publiek hun album voor te stellen.

Ingelmunster was de eerste gemeente waar De Romeo’s halt hielden om hun cd voor te stellen. Met liedjes als ‘Vrienden voor altijd’, ‘Feest in de kroeg’, Een laatste rondje’ was het maar logisch dat De Romeo’s de voorstelling deden in de gezellige kroeg ‘t Excuus, waar de gewone cafébezoekers raar opkeken toen daar plots deze populaire Vlaamse groep arriveerde.

De genodigden – waarvan ook ruim 80% niet op de hoogte was wie dé artiest was – mochten apart in het zaaltje kennis maken met De Romeo’s en natuurlijk waren ze allemaal supergelukkig met het bezoek. De meet & greet met een beperkt aantal genodigden duurde ruim één uur.

De Romeo's stellen nieuwste album voor met friet en een frisse pint in Ingelmunster

Tussenin toosten De Romeo’s met een frisdrank én koffie op hun nieuwe album en aten ze ook – samen met de aanwezigen – friet. Binnenkort komt hun XXL-frikandel uit, die natuurlijk heel goed past bij een écht Belgisch frietje. Natuurlijk mocht een fotosessie eveneens niet ontbreken en werden er ook heel wat albums van een handtekening voorzien.

De Romeo's stellen nieuwste album voor met friet en een frisse pint in Ingelmunster

‘Lang leve het leven’ zingen De Romeo’s én met hun nieuwe album bewijzen ze duidelijk dat ze allemaal van het leven genieten en dat ook iedereen van het leven moet genieten. Na hun bezoek trokken ze naar MediaMarkt in Roeselare, maar Ingelmunster was dé eerste plek waar De Romeo’s ‘Vrienden voor altijd’ voorstelden.

(PADI – foto’s FODI)

https://www.youtube.com/watch?v=fru1rrl8oJE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier