De Mol op zondag? Dan ook met een priester erbij!

Gilles Van Bouwel en Frances Lefebure zoeken naar De Mol. © VIER
Marc Denys
Marc Denys Enthousiaste mollenvanger uit Veurne

Iedereen kent de uitdrukking ‘Als het bier is in de man, dan is de wijsheid in de kan’, maar in Café De Mol houden we het veiligheidshalve bij een watertje of hoogstens één enkele gin-tonic. We moeten immers alert en scherp blijven om Frances Lefebure en Gilles Van Bouwel te kunnen volgen bij hun zoektocht naar De Mol.

Afgelopen zondag maakten we voor de eerste keer kennis met het leuke presentatieduo en zo zaten we op de eerste rij toen onze vier West-Vlaamse vertegenwoordigers werden voorgesteld:

1) Pieter Delanoy (33) uit Assebroek. Een priester als Mol, zou het? Volgens mij krijgen we met Pieter gegarandeerd een enthousiaste en leuke kandidaat om volgen de volgende weken! Hopelijk is er dan ook tijd voor een churchie

Pieter Delanoy (33) uit Assebroek.
Pieter Delanoy (33) uit Assebroek.© VIER

2) Pascale (44) uit De Haan. Zij is marineofficier en benadrukt al onmiddellijk hoe belangrijk het groepsgevoel voor haar is. Benieuwd hoe dit zal lukken!

Pascale (44) uit De Haan.
Pascale (44) uit De Haan.© VIER

3) Lloyd (21) uit Avelgem. Hij is nog student en heeft altijd honger… Als je mollen soms bezig ziet in je tuin, herken je die drang naar graven en eten zoeken. Zeker in de gaten te houden!

Lloyd (21) uit Avelgem.
Lloyd (21) uit Avelgem.© VIER

4) Joke (32) uit Tielt. Zij is dierenarts en een open boek tijdens het interview bij Woestijnvis met haar Tinder- en andere ervaringen. Als je haar hoort vertellen, denk je onwillekeurig terug aan Eline, de Mol van vorig seizoen…

Joke (32) uit Tielt.
Joke (32) uit Tielt.© VIER

Voor de volledigheid zijn dit de zes andere kandidaten:

Bahador (27) uit Gent (financieel recruiter), Channy (26) uit Hechtel (maatschappelijk assistente), Jeffrey (40) uit Wilrijk (chauffeur), Katrien (54) uit Bilzen (eventmanager), Kelly (39) uit Laarne (psychologe) en last but not least sportieve Steve (60) uit Boutersem. Arts van beroep en hij bezit op het eerste zicht alvast een hoog molgehalte!

Een priester als Mol, zou het?

Zijn jullie ook zo benieuwd naar wie de opvolger wordt van Gilles (De Mol in Argentinië, 2016) en Eline (De Mol in Zuid-Afrika, 2017)? Wordt binnen enkele weken, onder een Mexicaans zonnetje, een West-Vlaamse Mol ontmaskerd? Of wordt één van bovenstaand viertal de uiteindelijke winnaar van dit seizoen?

Het beloven leuke en tegelijk spannende afleveringen te worden, ideaal als afsluiter van jouw weekend! Zeker kijken dus!

De Mol, vanaf zondag 25 maart wekelijks op Vier, gevolgd door Café De Mol.

Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep