De lat ligt torenhoog tijdens tweede Battles in The Voice

Redactie KW

Vrijdag maken Lindsey uit Jabbeke en Agnes uit Oostrozebeke hun opwachting in The Voice van Vlaanderen.

Tijdens de eerste Battles van The Voice van Vlaanderen ging het meteen hard. Vier kandidaten haalden de liveshows niet en twee kandidaten werden opgepikt dankzij de Steals. In de tweede Battles staan er vrijdag weer heel wat zangduels centraal. De coaches zullen opnieuw slechts 1 van hun 2 teamleden uit de Battle meenemen naar de liveshows. De andere coaches kunnen ook deze keer talenten ‘stelen’ van een andere coach.

Lachtaart op het podium

Als eerste stuurt Bent Van Looy de 29-jarige Lindsey uit Jabbeke de zangarena in met de 18-jarige Chloe uit Dion-Valmont. Hij laat hen ‘Feel Good Time’ van Pink zingen. Bent wil vooral dat de twee dames agressie en woede uitstralen. Daar heeft de goedlachse Lindsey het wel moeilijk mee. “Ik vind het eigenlijk wel moeilijk om serieus te blijven. Ik wist niet van mezelf dat ik zo’n lachtaart op het podium ben”, zegt ze. Wie het best haar mannetje staat, wint deze Battle voor Bent.

Lied is een uitdaging

Koen Wauters zocht een Battle met een party-song en vond die bij de 30-jarige Omphile uit Lier en de 21-jarige Agnes uit Oostrozebeke. Beide dames zijn heel erg blij dat ze samen het uptempo-nummer ‘Finally’ van CeCe Peniston moeten brengen. “Er is een klik tussen Omphile en mij. Wij voelen elkaar al van in het begin goed aan. Ik zing normaal meer ingetogen nummers, dus dit lied is wel een uitdaging”, vertelt Agnes.

(MF)

The Voice van Vlaanderen, op vrijdag 28 maart om 20.35 uur op VTM.