'De klas van Frieda' : geklasseerd staat netjes

01/04/11 om 15:17 - Bijgewerkt om 15:17

Bron: Kw

Lichtgewichtige' quizjes met bekend volk : het mag stilaan doorgaan voor een genre op zich, eentje dat vooral en in den treure op Eén wordt beoefend. Zo zijn er 'De slimste mens ter wereld' en 'De pappenheimers', en voor het tweede jaar op rij roert ook Frieda Van Wijck in deze pot. En wat erin zat, rook al zo aangebrand ! Ik ben al lang vergeten wie 'De allerslimste mens ter wereld' werd bevonden (*) en 'De pappenheimers' ? Tom Lenaerts heeft het geluk op zondag te staan (een mens kan toch moeilijk naar 'De Pfaffs' blíjven kijken).

'De klas van Frieda' dus, met onder de hoede van de juf twee keer twee BV's die het klassikaal tegen elkaar opnemen. Begonnen werd er, natuurlijk, met een tiental minuutjes volstrekt onzinnige en ongeestige kletskoek, ter introductie van : over posters van paarden, de raketclub en een nogal fors uitgevallen anekdote over de stripact ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!